Senaste år sjöng Furorna in våren på Hagalunds Amfi på valborgsmässoafton. Evenemanget samlade många korister och en stor publik så därför vill vi i Furorna igen ordna evenemanget. Vi sjunger alltså in våren på valborgsmässoafton, tisdagen den 30 april klockan 16Hagalunds Amfi invid Kulturcentret i Hagalund.

Vi kommer att ordna ett par samövningar i april för de som vill hänga med så följ gärna med infon här på hemsidan och på sociala medier. Välkommen med!

I juni ger vi i Furorna oss ut på en huisig resa i 1960-talet. Det blir idel örhängen och kända låtar från tiden som präglades av Peace and Love! Onsdag den 5 juni klockan 18 släpper vi lös i Nya Paviljongen i Grankulla. På programmet står 60-talsgodingar som A whiter shade of pale, Blowin in the wind, California dreamin’, God only knows, My Way, The sound of silence, Yesterday och många fler!

Varmt välkomna på en nostalgisk tripp!

Körsång i sommar?

Vi i Furorna tycker att det sjungs för lite i kör under sommaren. Därför ordnar vi en somrig fest söndagen den 18 augusti i en unik och förträfflig miljö i Stora smedjan i Billnäs strax utanför Karis. Vi kallar evenemanget Sommarsång24. Sångfesten är öppen för körer och enskilda korister. Vi uppträder tillsammans i en eftermiddagskonsert och så firar vi efter denna en stor sångarsits med god mat och mycket sång.

Läs mer på www.sommarsang.fi. Vi sonderar just nu intresset för sommarsången så ta gärna en titt på hemsidan och anmäl ert intresse. På det sättet får vi en uppfattning och vilka arrangemang vi behöver vidta. Vill du veta mer redan nu så får du gärna kontakta vår ordförande Benita Bärlund, barlundbenita (at) gmail.com.

 

Tag också gärna en titt på vår intresseanmälan vi skickat ut till ett rätt stort antal körer. Den hittas här.

Varmt välkommen till Billnäs i sommar!


 

Furorna på Instagram

Vi finns på Facebook

 

FURORNA - för dej!


Pensionärskören Furorna är en ambitiös, välorganiserad och miljömedveten kör.

Intresserade får gärna kontakta vår ordförande Benita Bärlund på barlundbenita ( at ) gmail.com eller tfn 050 5911399.

 

Tack till våra bidragsgivare!

Utan ert ekonomiska bistånd skulle Furorna inte kunna fungera och utvecklas till den kör vi alla önskar jobba för.

Aktiastiftelsen i Esbo Grankulla * Esbo kyrkliga samfällighet * Esbo stad * Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse * Föreningen Konstsamfundet * Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond * Svenska Folkskolans Vänner - SFV Bildning * Svenska Kulturfonden * Understödsstiftelsen för Arbetets Vänner * William Thurings stiftelse